Easyhits4you hatékony forgalomcsere oldal.
2016. november 22. írta: fehérb

Easyhits4you hatékony forgalomcsere oldal.

Az easyhits4you oldal már 2003-óta működik. Nagyon megbízható és hatékony hirdetési lehetőséget nyújt. Igaz a kezelőfelülete angol nyelvű de könnyen átlátható nyelvtudás nélkül is. Nagy előnye még hogy sok magyar felhasználója van így magyar weblapoknak is jó hirdetési lehetőséget ad. Pár hete kaptam meg az első 3 dolláros kifizetésem az oldalról így bátran állíthatom az oldal fizetőképes amennyiben egy kis pénzt is szeretnél keresni az oldalad reklámozása mellett.

Az oldal rövid leírása: Start surfing gombra kattintva megkezdhetjük a pontgyűjtést. Weboldalakat kell  megtekinteni 20 másodpercig majd ha a számláló lejárt az oldal tetején megjelenő mintákból rá kell kattintani a két egyforma közül az egyikre, ezt követően adja a következő megtekintésre szánt oldalt. Tapasztalataim szerint ingyenes tagként napi körülbelül 100-250 oldalt lehet megnézni. A pontgyűjtés mellett 25 oldalanként külön jutalmakat kaphatunk pl: szöveges hirdetési credit vagy banner megjelenési lehetőség esetleg plusz ajándék pontok.

Az oldal másik nagy előnye hogy az oldalak szörfölése mellet más oldalakat is böngészhetünk párhuzamosan. Amennyiben szeretnéd weblapod vagy blogod forgalmát növelni érdemes kipróbálni. A regisztráció ingyenes. Amennyiben az alábbi linken regisztrálsz és 100 oldalat megtekintesz én ajándékba 200 látogatót küldök az általad megadott weboldalra, valamint segítséget nyújtok az oldal használatában ha elakadnál.

Regisztráció itt!

 

Sok Sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://netotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr7911988126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása