Befektetés bitcoinba.
2017. március 21. írta: fehérb

Befektetés bitcoinba.

A bitcoin egy virtuális valuta melynek árfolyama folyamatosan változik. A nagyon alacsony banki kamatok mellett jó lehetőség a bitcoin vásárlás. Természetesen nagyobb kockázattal, jár így csak egy kisebb összeget érdemes befektetni bitcoinba. A jelenlegi árfolyam 1 bitcoin: 1090-1200 dollár között mozog ami (310 000- 330 000 Ft)

A folyamatos bitcoin ár ingadozást az alábbi linken lehet ellenőrizni. itt

Bitcoin aprópénze a satoshi így tetszés szerint kisebb összeget is vásárolhatunk.

A bitcoin tárolására szükségünk lesz egy virtuális pénztárcára pl: xapo számla.

A virtuális pénztárcák nagy biztonsággal használhatóak!

Véleményem szerint ha 1000 dollár alá esik a bitcoin árfolyama érdemes vásárolni, mert az előrejelzések szerint rövid időn belül 1200-1500 dolláros árat is elérheti. Az év elején például 750 dollárig sülyedt az árfolyam ami a mostani árhoz képest kb (450 dollár 130 000 Ft) egy bitcoinon. Egy alacsony árfolyamon való vásárlásnál, néhány héten vagy hónapon belül igazán szép kamatot érhetünk el. Azonban ne feledjük nagy kockázattal jár ez a fajta befektetés, így mindenképpen mérlegeljük mekkora összeget tudunk rászánni bitcoin vásárlásra.

Amennyiben szeretnénk bitcoin gyűjteni egy kis időráfordítással szintén megtehetjük.

Bővebb információ a bitcoin gyűjtésről az alábbi bejegyzésben található. itt

A bejegyzés trackback címe:

https://netotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr112357953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása