Online pénzkeresés kérdőív kitöltéssel.
2023. augusztus 21. írta: fehérb

Online pénzkeresés kérdőív kitöltéssel.

Keress egy kis zsebpénzt te is online kérdőív kitöltésével!

Nekem már három alkalommal időben fizetett!

Napi 15-30 perces tevékenységgel te is kereshetsz egy kis zsebpénzt amit kisebb kiadásaidra fordíthatsz.

Figyelem ez a pénzkereseti forma nem mindenkinek ajánlott, mert sok türelem és kitartás kell hozzá. 

Mennyit lehet keresni vele?

Havi szinten 10-30 euró közötti összegre számíthatsz. Természetesen ez függ mennyi időt és energiát fektetsz a tevékenységbe. Az oldal felülete teljesen Magyar nyelvű, így a navigáció egyszerű rajta és a kérdőívek kitöltési felülete is könnyen kezelhető. A képen az éppen aktuális egyenleg látható, az alján a PayPal felirat a kifizetési limit elérésekor automatikusan átvált kékre, és ekkor már kikérhető a pénzed.

screenshot_20230824_123210_chrome.jpg

Négy főmenű van az oldalon: 1. Profil ahol beállíthatod az adataidat ezt érdemes az elején beállítani ,mert ha később módosítod akkor, biztonsági okokból pár napig szünetelhet a kifizetés.

2. Felmérések. Itt találhatóak az éppen aktuális kérdőívek. E-mailben is kapsz értesítést, de időnként érdemes közvetlen az oldalon körülnézni.

3. Jutalmak. Itt találod az aktuális egyenlegedet. Valamint ha elérted az 5 eurós kifizetési limitet azt egy kattintással igényelheted a PayPal számládra.

4. Ajánl egy ismerőst! Itt elérhető az egyedi ajánló linked, amit ha kimásolsz és megosztasz ismerőseiddel jutalékot kapsz minden regisztráló első kérdőív kitöltése után 0.80 Euró/ fő.

A regisztráció és az oldal használat teljesen ingyenes! Itt tudsz regisztrálni!

Amit érdemes tudni mielőtt elindulsz az online kérdőívek világában:

 

Mindig azzal az e-mail címmel regisztrálj amivel a PayPal számládat is kezeled. Ugyanis a kifizetés ide fog érkezni. A kifizetési limit elég alacsony, így azt aránylag gyorsan elérheted és ha nem tetszik a tevékenység az első fizetés után befejezheted. A képen látható az összesített tevékenység a Kredit az ajánlások utáni összeg, a befejezett felmérések a másik fő tétel.

screenshot_20230820_174846_chrome.jpg

A tapasztalatom alapján az első héten az induló kérdőívet követően általában csend lesz de ezt érdemes kivárni mert ezt követően érkeznek a kérdőívek. Nekem általában napi 1-2 érkezik amiről e-mailben értesítenek de időnként érdemes közvetlen felnézni az oldal felületére is. 

A kérdőívek kitöltése mellett ajánlással is kereshetsz pénzt. Minden a te ajánló linkeden keresztül érkező új felhasználó első kérdőív kitöltése után 0.80 Euró jutalékot kapsz. Ez azonnal a számládra kerül!

A profilodon lévő információkat érdemes minél részletesebben kitölteni mert azok alapján döntik el melyik kérdőív releváns a számodra. 

A kérdőívek kitöltéséért 0.3 - 1 Euró közötti jutalékot adnak!

 

Amint eléred az 5 Eurót azonnal kérheted a kifizetést amit 1-4 nap múlva kapsz meg a PayPal számládra. A kép alján látható zöld gombra kattintva igényelheted a kifizetést.

screenshot_20230819_155527_chrome.jpg

Nekem az egy hetes eseménymentes időszakot követően, 5 nap alatt sikerült elérnem az első kifizetést!

Itt tudsz regisztrálni!

A kikérést Augusztus 19.-én küldtem el, és két napra rá 21.-én már elutalták az összeget! Az összeg utalásáért 0.1 cent kezelési dijjat vont le így 5.10 Eurót kaptam. (Forintban átszámolva az éppen aktuális árfolyamon számolva 1881 Ft került a PayPal számlámra.) 

screenshot_20230821_143054_gmail.jpg

Amikor e-mailen kapsz értesítést ajánlott a kérdőívet azonnal kitölteni, mert csak limitált számban fogadja el a beküldést így ha később küldöd lemaradhatsz róla. Ne lepődj meg több kérdőívnél kidob a rendszer, ha nem tartozol a kérdőív témájának a célcsoportjához. Valamint biztonsági okokból a regisztrációt követő 10. nap után kaphatsz csak kifizetést. (Valószinűleg ezért nem érkezik csak ritkán vagy egyáltalán az első héten kérdőív!)

Véleményem szerint egy próbát megér! Mit veszíthetsz vele? (Maximum ha nem érzed számodra testhezállónak az első kifizetés követően befejezed.)

Az oldalon keresett 5 Eurót kisebb költségeidre fordíthatod: Pl: Netflix havidíj befizetés Domainnév vásárlás vagy hosszabítás, online játékok vásárlása stb....

Megélni nem fogsz belőle, de egy kis zsebpénznek jól jöhet! Egy próbát mindenképpen megér!

Nekem már három alkalommal időben fizetett, és összesen 20 Eurót kerestem vele 1 hónap alatt.

Csatlakozz te is!

Sok sikert kívánok neked a kérdőívek kitöltéséhez!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://netotlet.blog.hu/api/trackback/id/tr6218197623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása